Петър Андонов
Председател

Здравейте , моето име е Петър Андонов, студент съм в IV-ти курс, специалност “Лозаро - градинарство” и съм председател на организацията.

Ани Георгиева
Зам.председател

Здравейте, казвам се Ани Георгиева на 21г. от гр. Хасково. Студентка 3-ти курс, специалност агрономство-полевъдство. Обичам да помагам на всички и съм голям привърженик на животните.

Здравко Генчев
Зам.-председател

Здравейте, казвам се Здравко Генчев и съм на 20 години от гр.Айтос. Аз съм втори курс и моята специалност е Растителна защита. Част съм от Студентски съвет при АУ - Пловдив , защото ми харесва това, че са готови винаги да помагат и аз съм готов да допринеса за това.

Антония Атанасова
Протоколист

Здравейте, казвам се Антония Атанасова, на 21 години от гр. Айтос. Студентка четвърти курс съм, специалност Декоративно градинарство и съм протоколист на Студентски съвет при АУ - Пловдив.

Христо Козаров
Председател на Общото събрание

Здравейте, казвам се Христо Козаров  и съм докторант в катедрата по Лозарство.

Христина Димитрова
Секретар

Здравейте! Казвам се Христина Димитрова на 19 години, от град Сливен, първи курс, специалност Декоративно градинарство. За себе си смятам, че съм отговорен и отзивчив човек, с амбиция да работи за студентската организация.

Емануил Димитров
Комисия по СПОРТ

Здравейте, моето име е Емануил Димитров, на 22г. от град Бургас. Студент съм 4-ти курс, специалност "Аграрно инженерство". За себе си твърдя да кажа, че съм упорит човек и обичам предизвикателствата във всяка една спортна дисциплина.

Бояна Кирова
Комисия по учебната дейност

Здравейте! Казвам се Бояна Кирова, от гр. Разград и съм 1-ви курс, специалност “Растителна защита„. Определям себе си като амбициозен и отговорен  човек, който има стремеж да подпомага развитието и дейността на студентското общество в Аграрен университет-Пловдив!

Таня Павлова
Връзки с обществеността

Здравейте, аз съм Таня Павлова, на 21 години, от град Пловдив и съм четвърти курс, специалност Аграрен туризъм. Аз съм много отговорен човек и обичам да общувам с хората.

Ивана Лазарова
Комисия по социално-битови въпроси

Здравейте! Казвам се Ивана Лазарова, на 19 години, от град Смолян и съм първи курс, специалност "Екология и опазване на околната среда". За себе си смятам, че съм достатъчно отговорна, трудолюбива и отзивчива, за да се справям със социално-битовите въпроси на студентите.