Христо Козаров
Председател

Казвам се Христо Козаров, магистър - специалност “Лозарство с основи във винарството”, и съм председател на организацията.

Ралица Йотова
Зам.председател

Здравейте! Казвам се Ралица Йотова от град Враца, на 20 години. Трети курс, специалност Растителна защита. Много трудолюбив и упорит човек съм, стремя се да постигна всички цели, които си възложа.

Ани Георгиева
Зам.председател

Здравейте, казвам се Ани Георгиева на 20г. от гр. Хасково. Студентка 2-ри курс, специалност агрономство-полевъдство. Обичам да помагам на всички и съм голям привърженик на животните.

Петър Андонов
Зам.председател

Здравейте , моето име е Петър Андонов, студент съм в III курс, специалност “Лозаро - градинарство”. Член на Академичен съвет и Общо Събрание на АУ - Пловдив. За себе си смятам, че съм достатъчно отговорен и уверен, за да се справям със задачите в студентската организация,в професионален и личен план.

Антония Атанасова
Протоколист

Здравейте, казвам се Антония Атанасова, на 20 години от гр.Айтос. Студентка трети курс съм, специалност Декоративно градинарство и съм протоколист на Студентски съвет при АУ - Пловдив.

Станислав Колев
Председател на Общото събрание

Здравейте, моето име е Станислав Колев, студент съм 2-ри курс, специалност "Лозаро - градинарство". Аз съм от гр. Сливен и за първа година съм председател на Общото събрание на Студентски съвет.

Венелина Иванова
Секретарка

Здравейте, казвам се Венелина Иванова. На 22 години съм от град Елена. Студентка магистър -  специалност Дигитализация и управление в растениевъдството. Обичам да комуникирам с нови хора и да ги опознавам.

Емануил Димитров
Комисия по СПОРТ

Здравейте, моето име е Емануил Димитров, на 21г. от гр.Бургас. Студент съм 3-ти курс, специалност "Аграрно инженерство". За себе си твърдя да кажа, че съм упорит човек и обичам предизвикателствата във всяка една спортна дисциплина.

Здравко Генчев
Комисия по учебната дейност
Здравейте, казвам се Здравко Генчев и съм на 19 години от гр.Айтос. Аз съм първи курс и моята специалност е Растителна защита. Част съм от Студентски съвет при АУ - Пловдив , защото ми харесва това че са готови винаги да помагат и аз съм готов да допринеса за това.
Таня Павлова
Връзки с обществеността

Здравейте, аз съм Таня Павлова, на 20 години, от град Пловдив и съм трети курс, специалност аграрен туризъм. Аз съм много отговорен човек и обичам да общувам с хората.

Невена Стоилова
СОЦИАЛНО – БИТОВИ ВЪПРОСИ

Здравейте! Казвам се Невена Стоилова, на 21 години. Четвърти курс, специалност Растителна защита. Много трудолюбива съм и обичам да помагам.