Христо Козаров
Председател

Казвам се Христо Козаров, IV курс, специалност “Агрономство лозаро-градинарство”, и съм председател на организацията.

Ралица Йотова
Зам.председател

Здравейте! Казвам се Ралица Йотова от град Враца, на 20 години. Втори курс, специалност Растителна защита. Много трудолюбив и упорит човек съм, стремя се да постигна всички цели, които си възложа.

Станислав Колев
Зам.председател

Здравейте,казвам се Станислав Колев на 19 години от град Сливен.Студент съм 1-ви курс Лозаро-градинарство! Аз съм много комуникативен и отговорен.

Петър Андонов
Зам.председател

Здравейте , казвам се Петър Андонов II курс специалност “Агрономство лозаро-градинарство”. Член на Академичен съвет. За себе си смятам , че съм достатъчно отговорен и уверен , за да се справям със задачите в професионален и личен план.

Антония Атанасова
Протоколчик

Здравейте, казвам се Антония Атанасова, на 20 години от гр.Айтос.Студентка втори курс съм, специалност Декоративно градинарство и съм протоколчик на Студентски съвет.

Емилио Радев
Председател на общото събрание

Здравейте, казвам се Емилио Радев на 21 години и мога да кажа, че съм много отговорен човек. Студент съм в 3-ти курс специалност декоративно градинарство и озеленяване.

Венелина Иванова
Секретарка

Здравейте, казвам се Венелина Иванова. На 22 години съм от град Елена. Моята специалност е агрономство – полевъдство и съм в 4-ти курс. Обичам да комуникирам с нови хора и да ги опознавам.

Иван Върбанов
Комисия по СПОРТ

Здравейте, казвам се Иван на 21 години. За себе си мога да кажа че съм позитивен човек и обичам да разбирам от всичко във всяка сфера. Студент 3-ти курс, специалност бизнес икономика.

Ани Георгиева
Комисия по учебната дейност

Здравейте, казвам се Ани Георгиева на 19г. от гр. Хасково. Студентка 1-ви курс, специалност агрономство-полевъдство. Обичам да помагам и съм голям привърженик на животните.

Таня Павлова
Връзки с обществеността

Здравейте, аз съм Таня Павлова, на 20 години, от град Пловдив и съм втори курс, специалност аграрен туризъм. Аз съм много отговорен човек и обичам да общувам с хората.

Невена Стоилова
СОЦИАЛНО – БИТОВИ ВЪПРОСИ

Здравейте! Казвам се Невена Стоилова, на 21 години. Трети курс, специалност Растителна защита. Много трудолюбива съм и обичам да помагам.

Затвори менюто