Петър Андонов
Председател

Здравейте , моето име е Петър Андонов и съм магистър в специалност "Растителна защита".

Ани Георгиева
Зам.председател

Здравейте, казвам се Ани Георгиева на 21г. от гр. Хасково. Студентка 4-ти курс, специалност агрономство-полевъдство. Обичам да помагам на всички и съм голям привърженик на животните.

Здравко Генчев
Зам.-председател

Здравейте, казвам се Здравко Генчев и съм на 20 години от гр. Айтос. Аз съм трети курс и моята специалност е Растителна защита. Част съм от Студентски съвет при АУ - Пловдив , защото ми харесва това, че са готови винаги да помагат и аз съм готов да допринеса за това.

Красимира Полимерова
Протоколист

Здравейте! Казвам се Красимира Полимерова, от град Гоце Делчев и съм 1-ви курс, специалност "Лозаро-градинарство". Смятам себе си за отговорен и прецизен човек, които ще се справя с ангажиментите на секретариата към Студентски съвет. Обичам да помагам на хората и животните.

Христо Козаров
Председател на Общото събрание

Здравейте, казвам се Христо Козаров  и съм докторант в катедрата по Лозарство.

Христина Димитрова
Секретар

Здравейте! Казвам се Христина Димитрова на 19 години, от град Сливен, втори курс, специалност Декоративно градинарство. За себе си смятам, че съм отговорен и отзивчив човек, с амбиция да работи за студентската организация.

Рухай Рамадан
Комисия по спортната дейност

Здравейте, аз съм Рухай Рамадан, на 18 години от град Айтос. От малък съм се влюбил в света на спорта и точно тази страст ме насочи по пътя на плуването. Млад и амбициозен, избрах пътя на аграрния инженер , който ме изпълва с радост и предизвикателства. През годините съм се сблъсквал с множество трудности, които ме научиха да бъда настойчив и уверен във вземането на решения, поемането и изпълняването на зададените ангажименти.

Бояна Кирова
Комисия по учебната дейност

Здравейте! Казвам се Бояна Кирова, от гр. Разград и съм 2-ри курс, специалност “Растителна защита„. Определям себе си като амбициозен и отговорен  човек, който има стремеж да подпомага развитието и дейността на студентското общество в Аграрен университет-Пловдив!

Мелис Юсеинова
Връзки с обществеността

Здравейте! Името ми е Мелис Юсеинова, от гр. Пловдив и съм I-ви курс, специалност "Декоративно градинарство и озеленяване". Отнасям се с внимание и ангажираност към отговорностите, които поемам. Имам стремеж и амбиции да допринеса за развитието на обществената, културната и социалната дейност на студентската организация.

Лили Страхилова
Комисия по социално-битови въпроси

Здравейте, казвам се Лили Страхилова от град Бяла Слатина. Студентка съм първи курс, специалност Аграрен туризъм. Аз съм от хората, които обичат да помагат на другите и смятам себе си за отговорна, лоялна и амбициозна. Обичам правилата и вярвам, че за да върви една работа те трябва да се спазват. Вярвам, че мога да бъда от помощ на студентите за техните проблеми и социално-битови въпроси.