Христо Козаров
Председател

Казвам се Христо Козаров, магистър - специалност “Лозарство с основи във винарството”, и съм председател на организацията.

Ралица Йотова
Зам.председател

Здравейте! Казвам се Ралица Йотова от град Враца, на 21 години. Четвърти курс, специалност Растителна защита. Много трудолюбив и упорит човек съм, стремя се да постигна всички цели, които си възложа.

Ани Георгиева
Зам.председател

Здравейте, казвам се Ани Георгиева на 21г. от гр. Хасково. Студентка 3-ти курс, специалност агрономство-полевъдство. Обичам да помагам на всички и съм голям привърженик на животните.

Петър Андонов
Зам.председател

Здравейте , моето име е Петър Андонов, студент съм в IV-ти курс, специалност “Лозаро - градинарство”. Член на Академичен съвет и Общо Събрание на АУ - Пловдив. За себе си смятам, че съм достатъчно отговорен и уверен, за да се справям със задачите в студентската организация, в професионален и личен план.

Антония Атанасова
Протоколист

Здравейте, казвам се Антония Атанасова, на 21 години от гр. Айтос. Студентка четвърти курс съм, специалност Декоративно градинарство и съм протоколист на Студентски съвет при АУ - Пловдив.

Станислав Колев
Председател на Общото събрание

Здравейте, моето име е Станислав Колев, студент съм 3-ти курс, специалност "Лозаро - градинарство". Аз съм от гр. Сливен и за втора година съм председател на Общото събрание на Студентски съвет.

Александра Калайджиева
Секретар

Здравейте! Аз съм Александра Калайджиева на 20 години, от град Пловдив, първи курс, специалност Бизнес икономика. За себе си смятам, че съм отговорен, точен и позитивен човек.

Емануил Димитров
Комисия по СПОРТ

Здравейте, моето име е Емануил Димитров, на 22г. от град Бургас. Студент съм 4-ти курс, специалност "Аграрно инженерство". За себе си твърдя да кажа, че съм упорит човек и обичам предизвикателствата във всяка една спортна дисциплина.

Здравко Генчев
Комисия по учебната дейност

Здравейте, казвам се Здравко Генчев и съм на 20 години от гр.Айтос. Аз съм втори курс и моята специалност е Растителна защита. Част съм от Студентски съвет при АУ - Пловдив , защото ми харесва това, че са готови винаги да помагат и аз съм готов да допринеса за това.

Таня Павлова
Връзки с обществеността

Здравейте, аз съм Таня Павлова, на 21 години, от град Пловдив и съм четвърти курс, специалност Аграрен туризъм. Аз съм много отговорен човек и обичам да общувам с хората.

Ивана Лазарова
Комисия по социално-битови въпроси

Здравейте! Казвам се Ивана Лазарова, на 19 години, от град Смолян и съм първи курс, специалност "Екология и опазване на околната среда". За себе си смятам, че съм достатъчно отговорна, трудолюбива и отзивчива, за да се справям със социално-битовите въпроси на студентите.