You are currently viewing Традиционното за всички първокурсници „Welcome Drink“ посрещане се състоя отново в двора на Аграрен университет – Пловдив.

Традиционното за всички първокурсници „Welcome Drink“ посрещане се състоя отново в двора на Аграрен университет – Пловдив.

Традиционното “ Welcome Drink “ парти, организирано от Студентски съвет при Аграрен университет – Пловдив отново изненада новоприетите студенти след официалното откриване на академичната 2022/2023 година. С музика, чаша вино и дарове от учебно-опитните полета на Аграрен Университет – Пловдив, студентската организация посрещна своите нови състуденти. В приятната атмосфера в двора на университета, първокурсниците се запознаха не само с новите си колеги, а и с голяма част от екипа на Студентския съвет.

Председателят на Студентския съвет – Христо Козаров приветства първокурсниците, като им пожела да бъдат здрави, целеустремени и с лекота да преминават през трудностите по време на своето обучение.

За втора поредна година първокурсниците са свидетели на инициативата на Студентски съвет при Аграрен университет – Пловдив – “ Дърво на випуска“, при която новопостъпилите студенти заедно засаждат дървото на своя випуск и трябва да отгледат до тяхното завършване. Тази година студентите засадиха дърво, застрашено от изчезване вид на име Метасеквоя.

Сподели публикацията