You are currently viewing Студентски съвет при Аграрен университет – Пловдив официално откри своя нов кабинет

Студентски съвет при Аграрен университет – Пловдив официално откри своя нов кабинет

Днес на 03.06.2021г., Студентски съвет при Аграрен университет – Пловдив официално откри своя нов кабинет (ет.1, каб. 128, ФЛГ). На събитието присъстваха ръководството на университета, студенти , преподаватели , служители, гости и главният дарител за обзавеждането на кабинета доц. д-р Мирослав Титянов.

В началото на събитието председателя на Студентския съвет Христо Козаров изказа благодарности към ръководството на университета и дарителя на кабинета, като подчерта, че се надява с новото му местоположение , Студентския съвет да бъде още по-близко както до студентите, така и до ръководството и служителите на университета.

Поздравителни слова и пожелания поднесоха проф. д-р Христина Янчева – ректор на Аграрен университет – Пловдив и доц. д-р Мирослав Титянов, който бе удостоен с плакет за принос към Студентски съвет, както и с даровете на университета.

Молебен и водосвет за освещаване на кабинета бе отслужен от отец Мирослав , бивш възпитаник на Аграрен университет – Пловдив.

Председателят на Студентския съвет използва възможността да връчи наградите на победителите от фотоконкурса “ Нашият красив университет през погледа на обектива “ , който бе по инициатива на Студентския съвет.

В знак на благодарност, плакети за принос към Студентски съвет бяха връчени на вече дипломирали се студенти от випуск 2020г., които активно са участвали в дейността и живота му.

След официалната част и водосвета , гостите бяха поканени във фоайето , където ги очакваше кетъринг и приятна музика, които предразположиха всички присъстващи към една чудесна и приятна атмосфера.

Сподели публикацията