You are currently viewing Студентски съвет при Аграрен университет – Пловдив партнира в организирането на Ден на кариерата в Аграрен университет – Пловдив

Студентски съвет при Аграрен университет – Пловдив партнира в организирането на Ден на кариерата в Аграрен университет – Пловдив

Повече от 25 водещи компании от агросектора се включиха в Деня на кариерата, организиран от Аграрен университет – Пловдив в партньорство със Студентски съвет. Фирмите презентираха дейността си, техните стажантски програми, свободни работни позиции и конкурси пред пълната от студенти II-ра аудитория.

Ректорът на Аграрен университет – Пловдив – проф. д-р Христина Янчева откри събитието и благодари на всички включили се компании и окуражи всички студенти към едно по-добро личностно развитие и стремеж към постигане на техните цели.

Приветствие към фирмите, студентите и ръководството на Аграрен университет – Пловдив изказа и г-н Роберто Санторели – председател на Конфиндустрия България.

Две от фирмите – Мегатрон ЕАД и Агротехники и Ко участваха в Деня на кариерата с демонстрации на иновативни земеделски техники, които представиха на студенти и ученици от гр.Пловдив.

Сподели публикацията