You are currently viewing За поредна година Студентски съвет при Аграрен университет – Пловдив проведе „Welcome drink“ за новопостъпилите първокурсници

За поредна година Студентски съвет при Аграрен университет – Пловдив проведе „Welcome drink“ за новопостъпилите първокурсници

Традиционното “ Welcome Drink “ парти тази година отново изненада новоприетите студенти в двора на университета, като бяха посрещнати с музика, чаша вино и дарове от учебно-опитните полета на Аграрен Университет – Пловдив -грозде, ябълки , сини сливи и асортимент от различни сладки. В приятната атмосфера, първокурсниците се запознаха не само с новите си колеги, а и с голяма част от екипа, задълженията и дейността на Студентски съвет.

Председателят на Студентския съвет – Христо Козаров приветства всички първокурсници на събитието, като им представи накратко дейността на студентската организация и част от членовете и.

За първа година първокурсниците са свидетели на новия проект на Студентски съвет при Аграрен университет – Пловдив – “ Дърво на випуска“, при който новопостъпилите студенти заедно засаждат дърво на своя випуск с нагласите то да бъде обгрижвано и гледано от самите тях.

Дървото което засадиха новодошлите студенти се нарича Магнолия и е едно от най-старите и древни растения в света.

Сподели публикацията