You are currently viewing Благотворителен великденски базар – Да помогнем на Дани

Благотворителен великденски базар – Да помогнем на Дани

Студентски съвет при Аграрен университет – Пловдив проведе традиционният си Благотворителен великденски базар тази година с каузата „Да помогнем на Дани“. Събитието се проведе в ректората на университета, където имаше голямо разнообразие от великденски сладки и солени хранителни изделия, ръчно изработени кошнички с великденски яйца, рамки за снимки и плетени есенни аксесоари.

За пръв път тази година в Благотворителният великденски базар се включиха и студенти, които са по програма Еразъм+ с приготвени хранителни изделия, традиционни за техните държави и националности.

От катедрата по животновъдни науки подпомогнаха базара с предоставянето на яйца, които членове на Студентски съвет боядисаха и превърнаха във великденски яйца с пъстри нюанси.

Студенти, преподаватели и служители на университета имаха възможността да се включат в базара и да подпомогнат събирането на средства за Дани, едно жизнено и енергично, 5 годишно дете от гр.Хасково, което страда от Сарком на Юинг. С всеобщи усилия успяхме да съберем сумата от 1 176лв. Благодарим на всички включили се в каузата!

Сподели публикацията